Eskişehir Ticaret Borsası mevcut Başkan Ömer Zeydan’ın tek liste katıldığı seçimle genel kurul heyecanı yaşadı.

Üyelerin büyük teveccühünü alan ve katılımın yüksek olduğu seçimde Başkan Zeydan güven tazeledi.

8 komitede 18 meclis üyesinin seçildiği ETB organ seçimleri bugün borsa hizmet binasında gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 üyenin oy kullanabileceği seçimlere mevcut Başkan Ömer Zeydan tek liste ile katıldı.

Seçim sürecinde rekabetin güzel olduğunu belirten ve keşke aday olsaydı ve yarışsaydık diyen başkan Ömer Zeydan üyelerin borsaya aidiyetle bağlı olması ve yüksek katılımlı bir seçim geçirmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

ETB olarak hem bölge hem de ülke adına önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Zeydan “biz çok iş yapıyoruz ama reklam yapma konusunda biraz zayıfız, geçtiğimiz dönem hem yazılım hem laboratuar hizmetlerinde örnek borsa olduk. Türkiye’de pek çok borsaya model bir kurum olarak güzel çalışmalar gerçekleştirdik.

TOBB nezdinde yaptığımız çalışmalar ve edindiğimiz tecrübelerle şehir tarımına önemli kazanımlar sağladık. Bunların karşılığını ve üreticimizin notunu bugün bu seçim atmosferinde

Şehrimize ETB olarak klasik çizginin dışında bir Anadolu Lisesi kazandırdık ve Milli Eğitim

Müdürlüğüne teslim ettik. Gelecek dönem içinde büyük bir projemiz var. Yaklaşık değeri 130 Milyon TL tutarında bir yatırım yapacağız. EOSB’de kendimize ait 50 bin tonluk bir depomuz olacak” diye konuştu.