Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren fabrikalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

TB1_3491

Başkan Ataç son olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ESVİT fabrikasını ziyaret ederek firma yetkilileri ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde üretim alanlarını da gezerek emekçilere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Ataç, çalışanlar ile sohbet de etti. ESVİT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Ayva, Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ayva ve Yönetim Kurulu Üyesi Hande Ayva da Başkan Ataç’a fabrikaya ilişkin bilgiler aktarırken, ziyareti için de teşekkür etti. Başkan Ataç da firma yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.

TB1_3415

Buluşmada ayrıca ESVİT yönetimi, Tepebaşı Belediyesi’ne Alzheimer Konuk Evi'nde kullanılmak üzere 5 adet tekerlekli sandalye, 5 adet de havalı hasta yatağı bağışında bulundu. Başkan Ataç da örnek duyarlılıkları için ESVİT’e teşekkürlerini iletti. Ziyarette Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Güven Zaptiye ve Bülent Rıfkı Ustaoğlu da eşlik etti.