Odunpazarı Belediyesi’nin “Halk için Halk Merkezleri” sloganı ile çalışmalarını yürüttüğü; 16 Halk Merkezi, yeni döneme hazırlanıyor. Sonbahar – kış döneminde birçok branşta açacağı atölyeler ile fark yaratacak olan Halk Merkezlerinde, kayıtlar başladı. Mefruşat, dikiş, doll art, İngilizce, matematik, modellerle eğlenceli matematik, örgü, çini, kağıt takı, takı, keçe, sulu keçe, ahşap ev dekorasyonu, amigurumi, kuaförlük, cilt bakımı, iğne oyası, makrome, resim, halk oyunları, okuma-yazma, kağıt rölyef, aşçılık, buka, gitar ve pastacılık olmak üzere 27 ayrı branşta açılacak atölyeler için kayıtlar, 23 Eylül Cuma günü sona erecek.

Sabahın erken saatlerinde 15 farklı mahallede bulunan 16 halk merkezine giden kadınlar, halk merkezlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Yeni dönemde halk merkezlerinde yer alacak atölyelerle ilgili bilgi de alan kadınlar, istedikleri atölyelere kayıtlarını yaptırdı.

DETAYLI BİLGİ HALK MERKEZLERİNDE  

Kontenjanların sınırlı olduğunu söyleyen yetkililer, kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların 23 Eylül 2022 Cuma Gününe kadar kayıt yaptırması gerektiğini belirtti. Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri yeni sezon kayıtları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, kayıt yaptırmak istedikleri halk merkezinin numarasını arayarak ya da halk merkezine giderek bilgi alabilir.