Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Eskişehir Haber Ajansı’na (EHA) ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan İmtiyaz sahibi Yusuf Melih Turan, EHA-DDA Grup Başkanımız Soner Yüksel ve Genel Yayın Yönetmenimiz Sedat Aydoğan’la buluştu.

Gerçekleşen ziyarette, partinin devam eden çalışmalarına dair bilgiler veren İl Başkanı Çalışkan, 2023 hedefleri doğrultusunda en iyi sonucu almak için sahada olduklarını anlattı.

Yapılan vatandaş buluşmalarında, halkın AK Parti’ye olan ilgisine değinen Çalışkan, “Seçime kısa süre kala hemşehrilerimizle hemhal olmaya devam ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı memnunuz. 2023 Seçimlerine Eskişehir olarak tam hazır olarak gireceğiz. Bu noktada seçmenimizin bize yeniden teveccüh göstereceğini görüyor ve inanıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda ise Eskişehir Haber Ajansı’na yayın hayatında başarı dileklerini sunan Başkan Çalışkan, EHA’nın şehrin medyasına önemli değer ve katkılar getireceğini ifade etti.

Başkan Çalışkan’ın EHA ziyaretine yönetim kurulu üyeleri de katıldı.