Eskişehirspor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu… 

Erkan Koca, Ulaş Entok, Özgür Marankoz, Oğuz Şengel, Niyazi Çelik, Tamer Yavuz, Hasan Fıstık, Ahmet Can Akdemir, Fırat Akçoray, Hakan Sayın, Safa Üstünbaş, Mustafa Kemal Bandırma, Şükrü Sünger, Mehmet Altsoy, Serkan Fidan

WhatsApp Image 2023-01-13 at 18.44.14

Eskişehirspor olağanüstü genel kurulu bugün 16.00’da Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu kongreye CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan’da katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan eski başkan Mehmet Şimşek Eskişehirspor’da yaşanan süreci, transferi açma girişimlerini ve kongre kararıyla ilgili yaşananları detayları ile kamuoyu ile paylaşırken, “Biz babadan Eskişehirsporluyuz, bundan sonra da Eskişehirspor için ne gerekiyorsa yanında olacağım. Bu süreçte aday çıkma cesaretini gösteren arkadaşlarımı da kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

ESES 02

Şimşek’in ardından konuşan Odunpazarı Belediye Kazım Kurt

Bazı hedefleri hayal edemiyoruz. Uzun süredir Eskişehirsporu ayakta tutmaya çalışıyoruz. İyi niyetle mücadele eden yönetici arkadaşları kutluyorum. Bir taraftar olarak bu kulübün süper ligde oynamasını dilerim ama ne yazık ki yanlışlar var. Hepimiz biliyoruz. Göz göre göre takım bu noktaya geldi. Umarım iyi bir başlangıç olur. Eskişehiri kucaklayan bir takım olur. Yeni yönetimin işi zor olacak onlara kolay gelsin diliyorum, kişisel olarak yapılabilecek ne varsa bundan sonra da elimden geleni yaparım” diye konuştu.  

Kongrede divana sunulan tek liste ile Erkan Koca ve yönetimi oybirliği seçilerek mazabataları teslim aldılar. 

WhatsApp Image 2023-01-13 at 18.44.14 (2)