Eskişehir Sanayi Odası'nın günler öncesinden merakla beklenen kongresi tek liste ile yapıldı.

Bu sabah saat 09.00 itibariyle başlayan genel kurulda 16 noktada sandık kuruldu.

İLGİ ÇOK BÜYÜK OLDU

Sabah saatlerinde başlayan kongreye ilgi beklenenin de üzerinde oldu. Tek liste ile yapılacağı günler öncesinden belli olan kongreye buna rağmen katılım çok yüksek noktada gerçekleşti. Sandıkların kapandığı saat 17.00'ye kadar oyların kullanıldığı alana gelen Eskişehirli sanayiciler hem demokratik bir örnek sergiledi hem de mevcut yönetime olan güvenlerini gösterdi.

KESİKBAŞ: "BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ"

Genel kurulda sandıkların açılması ile birlikte atılan oylar hızla sayıldı. Sandıktan çıkan sonuca göre Başkan Celalettin Kesikbaş, yeniden Eskişehir Sanayi Odası'nın başkanı oldu.

Kongrede ortaya konulan birlik ve beraberliğin son derece önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Kesikbaş, bundan sonra şehir sanayisinin yoluna bir bütün olarak devam edeceğini anlattı. Seçim sonuçlarının belirlenmesinin sonrasında yeni meclis üyelerine yönelik konuşmada bulunan Kesikbaş; "Özellikle şuna dikkat çekmek istiyorum. Sabahtan bu yana kongremize gelen sanayicilerimiz birbirini çok özlemiş. Çok güzel sohbetler yaptık, anılarımızı tazeledik. Bundan sonra ESO, OSB, o, bu falan yok. Hep birlikteyiz, birlikte yol alacağız. Bundan sonrasının başkanları bu meclis içerisinden çıkacak. Şehrimize hizmet hep birlikte olacak" şeklinde konuştu.

Genel kurul, hep birlikte çekinilen aile fotoğrafı ile sona erdi.