Eskişehir Sanayi Odasının her yıl düzenlediği ancak pandemi nedeniyle ara verdiği Aile Şenliği Piknik etkinliği renkli görüntülerle kaldı yerden devam etti.

Düzenlenen pikniğe Eskişehirli sanayiciler büyük ilgi gösterdi. Aileleri ve yakınları ile ESO bahçesini dolduran Eskişehirli sanayiciler zorlu üretim günleri arasında stres atma imkanı da buldu.

BERABERKEN NELER BAŞARIYORUZ?

700'den fazla kişinin katıldığı geleneksel etkinliğin açılış konuşmasını  ESO Meclis Başkanı Süha Özbay yaptı. Özbay, pandemi nedeniyle ara verilen etkinlikte yeniden buluşmanın sevincini yaşadıklarını belireterek, bundan sonraki süreçte sosyal projelerde buluşmaya devam edileceğini anlattı.

Ardından kürsüye gelen EOSB Başkanı Nadir Küpeli ise, birlik ve beraberliğin ortaya çıkardığı başarıya dikkat çekti. Eskişehir Sanayisinin bir aradayken büyük işler başardığını söyleyen Küpeli, "Hepimiz ihracat yapmaya çalışıyoruz. Hepimiz daha fazla üretmek, kazanmak, ülkemizi daha yüksek yerlere taşımaya çalışıyoruz. Bunun için de birlikte hareket etme zorunluluğumuz var. Celalettin Başkan'la bu işi konuştuk. Önümüzdeki 4 Ekim'de yani 25 gün sonra bir seçim olacak. Ve tek liste olarak yapacağımız kongreyle birlikte enerjimizi, gücümüzü üretime harcamak için birlikte hareket etme kararı aldık. Bu yüzden sizleri seçim günü sandık başına gelerek demokratik haklarınızı kullanmaya davet ediyorum." diye konuştu.

PANDEMİ ARTIK BEYİNLERDE DE BİTMİŞ

Küpeli'nin ardından sahneye gelen ev sahibi başkan Celalettin Kesikbaş'ta, bundan sonraki süreçte daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu kaydetti. Başkan Kesikbaş konuşmasında, "Burada olmanızdan onur duydum. Özellikle ailelerinizin de bugünün keyfini çıkartmaktan gurur duydum. Hepimiz büyük bir aileyiz. Bunu burada görmekte çok önemli. Nadir Başkan da güzel anlattı. Artık çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Eskişehir sanayisi büyüyor, güçleniyor. Bu süreç içerisinde ayrışmaya değil de birleşmeye ihtiyaç var. Hepimizin çıkarları doğrultusunda geleceğin büyük Türkiye'sinin üreten insanları olacağız. Pandemi nedeniye bu etkinliğe ara vermiştik ama görüyorum ki, pandemi artık bitmiş. Eskişehir sanayisi olarak beyinlerdeki pandeminin de bittiğini de bugün mutlulukla görüyorum. Katılımlarınızdan dolayı herkese tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etklinlikte daha sonra Eskişehirli sanayiciler tavla turnuvasında kozlarını paylaşırken, katılımcılara düzenlenen çekilişle hediyeler dağıtıldı.