Eskişehirspor kritik maçta Çatalca deplasmanında 1-1’lik sonuçla Eskişehir’e 1 puanla döndü.

İstanbul deplasmanında Çatalca’nın konuğu olan Eskişehirspor, çok zor geçen maçta puanı almasını bildi.

Ev sahibi ekip maça kalede Akın Köroğlu, Mehmet Hazırcı, Ertuğrul Usta, Tayfun Yanar, Furkan Orak, Yusuf Turhan, Doğan Aynacı, Yunus Karaman, İsmet Yazgan, Reha Kurt ve Selahattin Saygun kadrosuyla çıktı.

Konuk temsilcimiz Eskişehirspor ise kalede Efehan Kaptan, Arda Okumuş, Eray Ertorun, Bartu Göçmen, Cihangir Çağlıyan, Onur Bayramoğlu, Tolga Yakut, Berkay Tanır, Eren Altıntaş, Yunus Emre Alagöz ve Onur Arı kadrosuyla sahada yer aldı.

İlk yarıda karşılıklı atak girişimleri her iki takım için de sonuçsuz kaldı.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

İkinci yarıya daha atak başlayan takım Eskişehirspor oldu. Maçın 50. Dakikasında ceza sahasına gönderilen topa yükselen Bartu, kafa vuruşunda topu dışarı yolladı. Kaleciyi de geçen top adeta direği sıyırdı.

Bu pozisyondan 4 dakika sonra ise golü bulan takım ise İstanbul temsilcisi oldu. 54. Dakikada Ertuğrul’un sağdan ortasında ikinci direkte topa yükselen Reha kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

Beraberlik golünü aramaya başlayan Eskişehirspor, aradığı o golü 66. Dakikada buldu. Onur Bayramoğlu’nun taşıdığı top ceza sahasına geldi, topu önünde bulan Onur Arı, ayak içi ile rakip kaleciyi avladı ve maça eşitlik geldi.

Kalan Dakikalar tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçti. Kontrataklarla gol arayan Eskişehirspor zaman zaman ciddi pozisyonlar bulmasına rağmen üstünlük golünü bulamadı. Ev sahibi ekibin atakları da sonuç vermeyince maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla Eskişehirspor puanını 9’a yükseltti.

Eskişehirspor, önümüzdeki hafta Orduspor’u sahasında konuk edecek.