Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ünlüce, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Şakar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.


Başkan Ahmet Şakar, Ünlüce’yi tebrik ederek, “Siz Eskişehir’de birleştirici bir güç oldunuz. Eskişehir’in daha ileri bir seviyeye taşımak için biz de elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Eskişehir Haber Ajansı'ndan Başkan Ataç'a Ziyaret Eskişehir Haber Ajansı'ndan Başkan Ataç'a Ziyaret

Ahmet Şakar, Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi olarak 14 Mayıs 2024 tarihinde saat 10:00'da Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda “Havacılık ve Aviyonik Sistemler Paneli” düzenleyeceklerini söyledi.


Panele Başkan Ünlüce ve Eskişehirlileri davet eden Şakar,

“ESOGÜ Uçak Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melih Cemal Kuşhan’ın moderatör olacağı panelde Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Çetek, 1. Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Gürhan Ergürhan gibi pek çok önemli isim konuşmacı olarak katılacak.” dedi.


Eskişehir’in eğitim, kültür- turizm, tarım, sanayi, demiryolu ve havacılık gibi birçok konuda önemli bir noktada olduğunu belirten Ünlüce,

“Eskişehir çok yönlü bir kent, birçok önemli değere ev sahipliği yapıyor. Bir taraftan her yıl milyonlarca turisti ağırladığımız kentimizde, bir taraftan da tarım alanlarıyla öne çıkıyoruz. Yine öğrenci nüfusunun yoğun olduğu bir kent iken, diğer taraftan sanayi alanında son derece güçlü bir halde olduğumuzu görüyoruz. Eskişehir bu farklılıklarıyla zenginleşiyor. Düzenlenen bu paneller sayesinde sektörlerimiz gelişimlerine katkı sunuyor. Şehrimizde düzenlenecek olan Havacılık
ve Aviyonik Sistemler Paneli’nin hem sektörün önde gelenlerine hem de bu şehirde eğitim gören öğrencilerimize büyük katkı sunacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.