14:14 İLÇELER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar daveti Çifteler ilçesinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 7’den 70’e ilçe sakinleri Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaştılar.

14:09 POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, esnaf odalarını ziyaret etti.

13:50 SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı yüzücüleri, Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 14 altın ile 1 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

13:18 POLİTİKA

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal televizyonda katıldığı bir programda trafik sorununa yeniden dikkat çekti.

13:04 KÜLTÜR&SANAT

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarlara 1.627.918 kişinin, Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere ise 105 bin kişinin katıldığını belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, hedeflerinin 2030’a kadar yılda 1 milyon kişiye ulaşmak olduğunu söyledi.

12:46 ASAYİŞ

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmada 92 kişi yakalandı.

12:27 SPOR

Eskişehir Doğa Sporları ve Yürüyüş Aktiviteleri Kulübü (EDYAK) federasyon onaylı kış dağcılık kursu sınavından 10 sporcu sertifika alamaya hak kazandı.

12:17 POLİTİKA

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, sağlık kabini çalışanlarını destekleyen bir basın açıklamasında bulundu.

12:16 İLÇELER

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde yaşayan vatandaşlar, belediyeye ait atıl durumdaki bazı binaların tehlike ve pislik saçtığını iddia ederek çözüm istedi.

11:59 ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından okul servislerine yönelik düzenlenen denetimlerde çok sayıda araç denetimden geçti.