15 saat önce GÜNDEM

26 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “2024-2026 Yıllarında Yapılacak Hayvancılık Desteklemelerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı”nda, desteklemelerin temel amacının ülke hayvancılığının geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması yanında üretim planlamasına katkı sağlanması, yerli üretimin teşvik edilmesi, üretim, verimlilik ve kalitenin artırılması olduğu da belirtildi.

15 saat önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, Eskişehir Sivrihisar İlçesi İstiklalbağı Mahallesinde sözleşmeli tarım kapsamında 45 çiftçi eliyle yaklaşık olarak 2000 dekarlık alanda üretimi yapılan ve özel bir alternatif ürün olan karabuğdayın bölge çiftçisine tanıtılarak yaygınlaştırılması, önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

15 saat önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Muharrem Ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure ikramına Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

16 saat önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak CHP’li belediyelerin SGK prim borçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

16 saat önce SPOR

2024-2025 sezonunda BAL'da şampiyonluk isteyen Eskişehirspor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

16 saat önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Kentpark Amfide düzenlenen "Sahne Açık" etkinliğinde gençler, muhteşem performanslarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattılar.

17 saat önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan Aktif Yaşam Parkı, Sazova Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Emekli vatandaşların torunlarıyla keyifli vakit geçirebileceği park, Eskişehir’e yeni bir soluk getirecek.

17 saat önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.

17 saat önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımının başarılı oyuncusu Toprak Yeşil, U-14 Erkek Milli Hentbol Takımı Gelişim Kampı’na davet edildi.

17 saat önce CAN DOSTLAR

ETOS Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği, hükümetin uygulamaya koymak istediği "Sokak Hayvanları Yasası" ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.