15:15 GÜNDEM

Eskişehir’de veteriner hekimleri ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, veteriner hekimlerin sağlık alanının temel ve ayrılmaz parçalarından biri olduğunu söyleyerek, “Veteriner hekimlerimizin sağlık meslek mensubu sayılarak sağlıkta şiddet yasası kapsamına alınması ve özlük haklarının iyileştirilmesi talepleri başta olmak üzere tüm sorunlarının çözümünde yanlarındayız.” dedi.

15:10 POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan, Eskişehir'de Afgan uyruklu vatandaşın yarattığı şiddet olayına müdahale eden Tolga Daşkıran ve arkadaşının aldığı ceza hakkında konuştu.

15:06 KÜLTÜR&SANAT

İsviçreli Yeni Müzik Duo’su Ums’n JIP, günümüzdeki yeni müzik için en tanınmış topluluklarından biri olan UMS’N JIP bu hafta Eskişehir’deydi.

15:01 ASAYİŞ

Eskişehir’de park halindeki kamyona arkadan çarpan belediye otobüsünde büyük hasar oluştu.

14:58 YAŞAM

Eskişehir İl Müftülüğü, 2024 yılı hac hazırlık kursları çerçevesinde 950 hacı adayına eğitim semineri düzenledi.

11:59 YAŞAM

Eskişehir Teknik Üniversitesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2023-2024 sezonunda yetiştirilen 20 bin çiçek ve 2 bin fidan kampüsü süslemeye başladı.

11:57 YAŞAM

Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölgede hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artması, akşam ve gece saatlerinde ise kentin kuzeydoğu bölgesinde sağanak yağış olması bekleniyor.

11:54 ASAYİŞ

Eskişehir’de Mithat Paşa İlkokulu ve velileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası olması sebebiyle Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

11:52 ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince fabrika çalışanlarına yönelik “Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun, 5 Milyon Erkeğe Farkındalık ve KADES Uygulaması Tanıtımı" konularında bilgilendirme ve eğitim faaliyeti düzenlendi.

10:45 YAŞAM

Eskişehir'de çeyrek asırdır yaşadıkları tüm sağlık sorunlarına rağmen birbirlerine destek olmaktan vazgeçmeyen Cevat Gündüz ve Ayşe Gündüz çifti herkese örnek oluyor.