Başkan İsmail Candemir mesajında;

"

Emeğiyle, alın teriyle, mücadelesi ile ülkemizin gelişme ve kalkınma noktasında son derece büyük bir öneme sahip olan işçi kardeşlerimizin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü" en kalbî duygu ve dileklerimle kutluyorum.

Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır.

 Emekleriyle, üretimleriyle helal kazancın peşinde koşan alın terinin kazançtaki kıymetini bilen binlerce çalışanımızın bizdeki kıymeti harbiyesi yadsınamayacak ölçüde değerli ve önemlidir. Emeğinden, alın terinden başka gücü ve sermayesi olmayan işçilerimizin Türkiye'nin sosyal ve ekonomik bağlamda güçlenmesi, kalkınması ve büyümesi noktasında kıymeti büyüktür. Temennim emekleriyle geçinen ve birçok zorluğa göğüs germeye çalışan emekçi kardeşlerimizin daha iyi koşullarda çalışıp, hayatlarını idame ettirmesi ve onlara gereken önemin verilmesi yönündedir. Bu duygularla dürüst, ahlaklı, ilkeli, alın terinin kıymetini bilen helal kazanç peşinde koşan tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Emeğiniz emanetimizdir..." ifadelerine yer verdi.

Başkan Ataç: "En İyi Siyaset En İyi Hizmettir" Başkan Ataç: "En İyi Siyaset En İyi Hizmettir"