Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Eskişehir'de düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı'nda imza günü düzenlemek üzere Eskişehir'e geldi. "İstihbarat Teorisi" isimli kitabının imza etkinlikleri için Vehbi Koç Kongre Merkezi'ndeki TÜYAP Fuar Merkezi'ne gelen Özdağ saat 14.00'te bir söyleşi düzenledi. Saat 15.00'te ise imza için gelen okurlarına kitabını imzaladı.

G M P2Ior Xc A E C D

Ümit Özdağ'a Eskişehir seyahatinde 2024 Yerel Seçimleri'nde Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve şu anda Ümit Özdağ'ın başdanışmanı olan Oğuz Beki, Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl ve partililer eşlik etti.

Genel Başkan Özdağ kitap fuarındaki etkinlikler sonrasında Eskişehir'de yaşanan ve "2. Kadir Şeker" vakası olarak Türkiye gündemine düşen Tolga Daşkıran ve arkadaşı Hüseyin Şahin'in ailelerini ziyaret etti.

Karısını ve kızını öldürmeye çalışan Afgan uyruklu bir şahsa müdahalede bulunan ve bu nedenle hapis cezası alan gençlerin ailelerine sonuna kadar yanınızdayız mesajı veren Özdağ, ülkedeki mülteci sorununa bir kez daha dikkat çekti.

A W192447 07

Özgür Özel Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerini Ziyaret Etti Özgür Özel Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerini Ziyaret Etti

Özdağ bu ziyaret sonrası Zafer Partisi heyeti ile birlikte, Eskişehir Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip 2 Eylül SK ve Çiftelerspor'un maçını izlemek üzere ESOGÜ Stadyumu'na gitti. Burada uzun süre mücadeleyi takip eden Ümit Özdağ maçın son dakikalarında stattan ayrıldı.

I M G 2022

Genel Başkan Özdağ maç sonrasında bir dizi daha görüşme yaparak Eskişehir'den ayrıldı.