İçinde bulunduğumuz Bölgesel Amatör Lig sezonunda sportif anlamda başarılı olamayan Eskişehirspor, profesyonel liglere dönme umutlarını şu an için yitirmiş durumda. Gelecek sezonda aynı durumu yaşamak istemeyen Eskişehirspor yönetimi 26 Mayıs'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alarak Eskişehirspor ile ilgili önemli bir adım atmış oldu.

Bunun yanında Eskişehirspor'un kurtuluş reçetesi ile ilgili bir önemli adım da Eskişehir'in merkezdeki üç belediye başkanından geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç önderliğinde, Eskişehirspor özelinde bir toplantı tertip ediliyor.

Anadolu'ya 'Atatürk' İzni Çıkmadı Anadolu'ya 'Atatürk' İzni Çıkmadı

26 Nisan Cuma günü, saat 15.00'te, Eskişehir Park Dedeman Otel'de yapılacak toplantıya belediye başkanları dışında da önemli isimler katılacak. Milletvekilleri, eski milletvekilleri, Eskişehirspor'un eski yöneticileri, kulübe mal olmuş bazı eski futbolcuları ve Eskişehir'deki oda başkanları ile yöneticilerinin katılacağı toplantıdan çıkacak fikirler Eskişehirspor'un geleceği için büyük önem arz edecek.

Eskişehir kamuoyu bu toplantıdan çıkacak sonuçları şimdiden merakla bekliyor.