Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


SPOR

2024-2025 sezonunda BAL'da şampiyonluk isteyen Eskişehirspor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

SPOR

Eskişehirspor, Anadolu Üniversitesi'nde oynadığı dönemden akıllarda kalan ve performansı ile övgü alan yıldız oyuncu Necati Önal'ı renklerine bağladı.

SPOR

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mert Albayrak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kulüp adına bir kutlama mesajı yayınladı.

SPOR

Eskişehirspor, sigorta acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi ACNTurk Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Çifteler Su Sorunu- AK Parti - CHP Teşkilatları -Eskişehirspor. Herkese...

SPOR

Eskişehirspor Yönetimi yapılan görüşmeler neticesinde, Eskişehirspor ve Eskişehir ile adı özdeşleşen, bir efsane haline gelen ETİ markası ile yeniden anlaştı.

SPOR

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (EOSB) Nadir Küpeli Eskişehirspor'a ziyarette bulundu.

SPOR

Transfer hamlelerine başlayan ve ardı ardına transferleri açıklayan Eskişehirspor kadrosuna bir yeni oyuncu daha ekledi.

SPOR

Eskişehirspor son olarak Anadolu Üniversitesi’nde forma giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu Hüseyin Tokmak ile anlaşmaya vardı.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'e fırtına gibi girmek isteyen ve mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkan Eskişehirspor'da yeni sezonun ilk imzaları atıldı....

SPOR

Eskişehirspor Yönetimi yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandırdı. İşte Es Es'te transferde yaşanan son gelişmeler...

SPOR

Eskişehirspor yönetimi, 02.07.2024 Tarihinde Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlar ve gelişmeler sonucunda bir basın açıklaması...

GÜNDEM

İstanbul’da faaliyet gösteren Eskişehir ve Eskişehirspor dernekleri, Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Eskişehirli hemşehrileri Sinem Dedetaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SPOR

Eskişehirspor'da, 25.06.2024 Salı (dün) günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve İdari Organlar toplantısında 3 ana gündem maddesi masaya yatırıldı.

SPOR

Türkiye - Portekiz maçını izlemek için Almanya'nın Dortmund kentine giden Eskişehirspor taraftarı, kent meydanında kırmızı-siyahlı bayraklarını açarak tüm dikkatleri üzerlerine...

SPOR

Eskişehir'de 19 Haziran 1965 yılında kurulan Eskişehirspor'un 59'uncu yıl dönümü nedeniyle sosyal medya üzerinden paylaşılan kısa video büyük beğeni topladı.