Yenilik Partili Ortatepe: "Eskişehir’de Konut Satışları Azaldı" Yenilik Partili Ortatepe: "Eskişehir’de Konut Satışları Azaldı"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Eskişehir'e geldi. Özel gün içerisinde öncelikle CHP Eskişehir İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Burada toplanan ve büyük kalabalık oluşturan partililere seslenen Özgür Özel Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özel, İl Başkanlığı'ndaki programının ardından öncelikle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni daha sonra ise Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanlığıu binası önünde kamuoyuna seslendiği konuşmasında;

"Biz bugün buraya aslında 31 Mart Yerel Seçim zaferi sonrası bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek ve Yılmaz Hocamız ile birlikte onun başkanlığında , belediyeler ve belediye meclis üyelerini kapsayan bir eğitim projesinin çalışmasını yapmak için buraya geldik. Ancak araçtan indiğim anda şaşırdım. Kendiliğinden kalabalık bir miting ortaya çıkmış. Herkese buraya, bizlere gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyorum.

Büyükerşen Zor Şartlarda Başladığı Yolculuğu Çok İyi Bir Noktaya Getirip Bıraktı

Büyükerşen yıllar önce Eskişehir'de çok zor şartlar altında başladığı yolculuğu çok iyi bir noktada bıraktı. Bir bayrak teslimi yaptı ve yerini bir cumhuriyet kadını olan Ayşe Ünlüce'ye emanet etti. İyi yetişmiş, çalışkan, Eskişehir'i iyi bilen Ayşe Ünlüce partimizin gururu oldu. Kendisini tebrik ediyorum. İki merkez ilçemizi ve diğer ilçelerimizi de seçimlerde gösterdiği gayretten dolayı tebrik ediyorum. Seçilebilenleri kutluyor, seçilemeyen adaylara ise emekleri için yürekten teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne Üye Kayıt Formu Yetiştiremiyoruz

Yerel seçimlerde büyük başarı elde ettik. Bu başarıyı CHP olarak tek başımıza kazanmadık. Türkiye ittifakı olarak büyük başarı yakaladık. Bunun sonucunda partimize üye olmaya gelen vatandaşlarımızın sayısı çok arttı. Üye kayıt formu yetiştiremiyoruz. Gençler geliyor, kardeşler geliyor, kadınlar geliyor... Birçok insan CHP üyesi olmaya geliyor ve 'Baba Evi'ne dönüş başlıyor.

Değerli Eskişehirliler Siz Yıllardır Bu Kentte Çok İyi Hizmet Aldınız

Değerli Eskişehirliler siz yıllarca burada liyakat sahibi, çalışkan, israfa kaçmayan belediyelerden çok iyi hizmet aldınız. Bunun karşılığını da seçimlerde bizlere verdiniz. Gün oldu sıfırdan başlandı. Önce Büyükerşen kazandı. Sonra basamakları teker teker çıktık. Hizmet geldikçe bize daha çok güvendiniz ve çoğunluğu verdiniz. Bu kentin bir cumhuriyet kenti olduğunu, çağdaş ve aydın insanların kenti olduğunu, bu kentin artık bir daha Atatürk'ün partisinin izinden ayrılmayacağını da kanıtladınız.

Büyükerşen Önderliğinde Yerel Yönetimlerimiz Koordineli Şekilde Çalışıyor

Biz parti olarak Yılmaz Hoca'ya vefamızı gösterdik ve kendisini yerel yönetimlerimizin en üstüne koyduk. Onun koordinatörlüğünde çalışmalar başladı ve Büyükerşen CHP'nin içinde yer almaya, yerel yönetimleri koordine etmeye, eğitim vermeye devam edecek. Önümüzdeki günlerde CHP belediyeciliğinin doğru hizmetlerinin tüm Türkiye'ye yayılacağını, bazı uygulamaların ülke genelinde hayata geçeceğini söyleyebilirim. 

Biz CHP beldiyelerinde israfa son verip hizmeti getirmeye devam edeceğiz. Anadolu'nun çeşitli yerlerinde, örneğin Kırıkkale'de Kastamonu'da yeni Eskişehirler yaratacağız." ifadelerine yer verdi.

Özel konuşmasının devamında ülke gündemine ve ekonomik sorunlara değindi.

Genel Başkan Özgür Özel ayrıca Eskişehir'deki parti örgütü, belediye başkanları ve milletvekillerini 31 Mart Yerel Seçimleri zaferi için tek tek tebrik etitiğini de sözlerine ekledi.