Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi haberleri ve güncel Cumhuriyet Halk Partisi gelişmeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili tüm video, Cumhuriyet Halk Partisi fotoğrafları ve Cumhuriyet Halk Partisi haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Şehir Hastanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

POLİTİKA

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, Eskişehir'de Cumhuriyet Halk Partisi coşkusu yaşandı. CHP Eskişehir'de dev bir miting yaptı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 8 Mart Cuma günü Eskişehir'e geliyor.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Alpu Belediye Başkan aday adayı Kamil Emin Var, istifa ettiğini duyurdu.

POLİTİKA

CHP Tepebaşı Meclis Üyeliği için yapılan ve ilkinin iptal olmasından dolayı tekrar edilen temayül yoklamasında kartlar yeniden dağıtıldı.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, emekli maaşına yapılan %49 zamla ilgili açıklamada bulundu.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer TBMM'de Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir'deki arazilere yaptığı kira zamlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 27 Ocak cumartesi günü aday tanıtım toplantısına katılmak için Eskişehir’e geliyor.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir'de 31 Mart 2024 yerel seçimleri için başkan adaylarını yapılan basın toplantısıyla tanıttı.

POLİTİKA

4 Kasım tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Kurultayı'nda 812 oy alan Özgür Özel Genel Başkan seçildi.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı başkanını seçemedi. Oylama ikinci tura kaldı. Özgür Özel ilk turu önde bitirdi.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partili 11 Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanları “Deneyim Bilgi Paylaşım Toplantısı” kapsamında Eskişehir’de bir araya geldi.

POLİTİKA

Geçtiğimiz günlerde il kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde yönetim kurulu toplantısı yapıldı ve görevler belli oldu.