SPOR

Eskişehir SAL'da Normal Sezon Tamamlandı

Eskişehir Süper Amatör Lig'de normal sezon müsabakaları tamamlandı. İşte normal sezonun panoraması...

Eskişehir'in yerel futbolda en üst düzey amatör organizasyonu Eakişehir Süper Amatör Lig'de normal sezon maçları tamamlandı. Son hafta öncesinde iki gurupta da play-off'a kalacak takımlar belli olmuştu. Küme düşmeme savaşında ise bu savaşı kaybeden son takım Eskişehir Şekerspor oldu.

A Grubu

A Grubu'nda normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Beylikovaspor, yedek ağırlıklı çıktığı maçta Seyitgazispor'u 3-0 ile geçerek son haftayı da galip tamamladı. Grubun diğer maçında ise 2. sıradaki Sivrihsar Bld. Spor deplasmanda ESOGÜ Futbol'u 3-2 geçti. ESOGÜ bu sonuçla 4. sırada kaldı ve play-off hattının son basamağını tamamladı. Grupta Sağlıkspor ligden çekilen ve küme düşen Işıkspor'u, Bozanspor ise aynı durumdaki Tunaspor'u 3-0 ile hükmen geçti.

Beylikovaspor 39, Sivrihisar Bld. Spor 34, Sağlıkspor 28 ve ESOGÜ Futbol 25 puanla play-off'a kaldı. Işıkspor ve Tunaspor ise küme düştü.

B Grubu

Süper Amatör B Grubu'nda grubu 32 puanla lider bitirmeyi garantileyen 2 Eylül SK son haftayı bay geçti. B Grubu'nda son haftaya kalan küme düşmeme mücadelesinde gülen taraf Gençlergücü olurken Şekerspor kazanması gereken maçı Kırka Boraks deplasmanında 4-1 kaybetti ve küme düştü. Rahat durumda olan Çiftelerspor Gençlergücü'nü 3-0, Alpagut Sümerspor ise Birlikspor'u 5-0 ile geçti.

Grup'ta 2 Eylül SK 32 puanla, Çiftelerspor 27, Alpagut Sümerspor 23, Kırka Boraks ise 18 puanla play-off grubuna kaldı. Şekerspor ve Birlikspor ise bir alt lige düşen takımlar oldu.

Eskişehir SAL'da Play-Off Grubu kuraları bugün 13.00'te EASKF binasında çekilecek.