Bölgesel Amatör Lig’in 23. haftasında Eskişehirspor, sahasında 1926 Polatlı Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.
Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'un 23. haftasında evinde 1926 Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçta sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 1926 Polatlı Belediyespor'a galibiyet getiren golü 76. dakikasında Cengizhan Avcı attı.

Bu sonuç ile Eskişehirspor'un şampiyonluk umutları tükenirken, lider 1926 Polatlı Bld. Spor zorlu haftadan 3 puan çıkarmayı ve şampiyonluk iddiasını devam ettirmeyi başardı.

Gerginlik Maç Öncesi Başladı

Maç öncesi iki takım arasında gergin anlar yaşanırken bu gerginlik maçın geneline de yansıdı. Gergin geçen maçta, sahadan mağlubiyet ile ayrılan Eskişehirspor'un lider 1926 Polatlı Belediye ile arasındaki puan farkı 8'e çıktı. Saha içindeki gerginlik zaman zaman tribünlere de yansıdı.

Gözyaşlarına Hakim Olamadılar

A W187235 03Polatlı mağlubiyeti sonrası, Bölgesel Amatör Lig’inden çıkamayacağı matematiksel olarak kesinleşen Eskişehirsporlu futbolculardan Hayrettin Cengiz üzüntüden göz yaşlarına hakim olamadı. Bazı futbolcular ise çimlerin üzerine yığıldı. Futbolcular kendilerini üzüntüyle çimlere attı. Futbolcular soyunma odasına dahi gitmekte güçlük çekti.

Taraftar - Yönetim Gerilimi

Eskişehirspor, 1926 Polatlı Belediyespor maçında aldığı mağlubiyetle şampiyonluk umutlarını yitirirken, Başkan Erkan Koca bazı taraftarlar ile maç sonunda tartıştı.

Maç sonunda saha içindeki futbolcular ve tribündeki taraftarlar büyük üzüntü yaşarken, Eskişehirsporlu taraftarlar yönetim aleyhinde slogan atmaya başladı. Yönetim locasının altında kalan VİP tribünün üst kısmında olan taraftarların tepkisine sinirlenen Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ise bazı taraftarla tartıştı. Oldukça gergin bir ortamın oluştuğu maç sonunda Başkan Koca’yı yanındaki arkadaşları güçlükle sakinleştirebildi. Taraftarlar uzun bir süre "Yönetim istifa!" diye bağırdı.

Ralli Şampiyonası'nda Eskişehirli Sporculardan Önemli Başarı Ralli Şampiyonası'nda Eskişehirli Sporculardan Önemli Başarı

A W187248 01