Bal Haberleri

bal haberleri ve güncel bal gelişmeleri, bal ile ilgili tüm video, bal fotoğrafları ve bal haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


SPOR

2024-2025 sezonunda BAL'da şampiyonluk isteyen Eskişehirspor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

SPOR

Eskişehirspor, Anadolu Üniversitesi'nde oynadığı dönemden akıllarda kalan ve performansı ile övgü alan yıldız oyuncu Necati Önal'ı renklerine bağladı.

GÜNDEM

Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit, arıcılık faaliyetleri ve yükselen hava sıcaklıklarının üretime etkisi hakkında bilgiler verdi.

SPOR

Transfer sürecine hızlı başlayan ve şu ana kadar 18 futbolcuyla anlaşma sağlayan 2 Eylül SK kadrosuna önemli takviyeler yapmaya devam...

SPOR

2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek 2 Eylül SK transfer çalışmalarını sürdürüyor.

SPOR

Transfer hamlelerine başlayan ve ardı ardına transferleri açıklayan Eskişehirspor kadrosuna bir yeni oyuncu daha ekledi.

SPOR

Eskişehirspor Yönetimi yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandırdı. İşte Es Es'te transferde yaşanan son gelişmeler...

SPOR

Geçtiğimiz hafta iç transferde 10 futbolcu ile anlaşma sağlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi 2 Eylül SK transfer sürecine devam ediyor.

YAŞAM

Avrupa'daki üst düzey işini bıraktıktan sonra böcek korkusunu da yenen Nilay Boyluoğlu, Eskişehir'in dağlarında arıcılık yaprak bal üretmeye başladı.

SPOR

Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mutlak şampiyon olmak isteyen temsilcimiz Eskişehirspor, yeni teknik direktörü ile resmen anlaştı.

SPOR

Geçtiğimiz sezonda Eskişehir SAL'da şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen 2 Eylül SK'da başkan değişikliği resmi olarak gerçekleşiyor.

SPOR

Eskişehir Haber Ajansı'nın sunduğu Şehirde Futbol programı on sekizinci bölümü ile karşınızda. Futbolun nabzını tuttuğumuz bu söyleşide bize katılın. Herkese...

SPOR

Eskişehir Süper Amatör Lig 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselen 2 Eylül SK şampiyonluk yemeğinde bir...

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk umutlarını yitiren ve büyük hayal kırıklığı yaratan temsilcimiz Eskişehirspor, Gerede deplasmanında geriden gelerek kazandı.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Eskişehirspor, ligin bitimine 3 hafta kala yarışa havlu attı ve taraftarlarını...

SPOR

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig'den kurtulmak için son şansı olarak görünen 1926 Polatlı Bld. Spor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.