Takımların Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için mücadele ettiği Süper Amatör Lig'de 3. hafta geride kaldı. B grubunda 6 puan ile liderlik koltuğunda yer alan 2 Eylül SK ile Eskişehir Gençlergücü SK Üniversite Evleri Sahası'nda karşı karşıya geldi. Yağışlı ve rüzgarlı havada oynanan karşılaşmada 2 Eylül SK 5-0 gibi net bir skorla karşılaşmayı kazanarak liderliğini sürdürdü. 

Gençlergücü SK, ilk yarıda rakibi 2 Eylül SK'ya direnç göstermeye çalışsa da gole engel olamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi. 2. yarıda farklı bir taktik anlayış ile sahaya çıkan 2 Eylül SK 4 gol daha atarak karşılaşmadan 5-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Anadolu Buraya Kadar Dedi: Efeler 09 Turu Geçti Anadolu Buraya Kadar Dedi: Efeler 09 Turu Geçti

Bu sonuç ile beraber 2 Eylül SK, Süper Amatör Lig B Grubu'nda 9 puan ile liderliğini sürdürürken Eskişehir Gençlergücü SK 4 puanda kaldı. 3 karşılaşmadan da gol yemeden ayrılan 2 Eylül SK, rakiplerine toplamda 10 gol atarak adeta gövde gösterisi yaptı. 

2 Eylül SK'nın golleri 39. ve 63. dakikada Erçin Eskier, 56. dakikada Sefer Sever, 79'da Seyit Alper Bircan ve 82'de Arda Dinçer'den geldi.