Tepebaşı Belediyesi, kentteki üniversite gençleri için gerçekleştirdiği hizmetlerine devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, üniversite öğrencilerine sabah saatlerinde 19 Mayıs Gençlik Merkezi önünde sıcak çorba ikramı, akşamları verilen ücretsiz yemeğin ardından kız öğrencilerin konaklama ihtiyacının giderilmesi amacıyla misafirhane hazırladı. Hazırlıkları tamamlanan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi, yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılıyor. Aşağı Söğütönü Mahallesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde yer alan 33 kişilik kapasiteye sahip misafirhane kız öğrencilere hizmet verecek. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin de olduğu ve 2 ile 3 kişilik odaların yer aldığı misafirhanede internetin yanı sıra 24 saat sıcak su kullanılabilecek. Misafirhaneden oda + kahvaltıdan faydalanmak isteyenler 3 bin 500, oda + kahvaltı + akşam yemeğinden faydalanmak isteyenler ise 5 bin lira ücret ödeyecek.

ESOGÜ'de 23 Nisan Töreni Düzenlendi ESOGÜ'de 23 Nisan Töreni Düzenlendi

Misafirhaneye, şehit ile gazi yakını,  yüzde 40 ve üzeri engeli olan öğrenciler ile lise ve dengi öğrenimlerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı yetiştirme yurtlarında tamamlayan veya devlet koruması altında olan öğrenciler öncelikli olarak kayıt yaptırabiliyor.

Aşağısöğütönü Mahallesi’nde bulunan Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi’ne kayıt olmak isteyenler duyuru görselinde yer alan QR kodu okutarak veya https://tinyurl.com/kmisafir linkine tıklayarak kayıt formuna ulaşabiliyor. Misafirhane hakkında bilgi almak isteyenler (0) 222 211 40 00/8008 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.