Şehrin dijital medya kuruluşlarının bir araya gelerek hayata geçirdikleri program olan “Çarpışma” isimli program ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi.

Eskişehir Haber Ajansı, Eskişehir.Net, Esgazete ve Esgündem26’nın temsilcisi deneyimli gazetecilerin bir araya gelerek oluşturdukları program formatı, tüm sosyal mecralardan aynı anda yayınlaması özelliği ile de Eskişehir’de bir ilk olma özelliği taşıdı.

Eskişehir Haber Ajansı (EHA) Grup Başkanı Soner Yüksel, Genel Yayın Yönetmeni Sedat Aydoğan, Sedef Medya Grup Başkanı Cihan Yıldırım, Esgazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şenay Yıldırım ve Esgündem26 Sorumlu Yayın Koordinatörü Soner Uçak’ın yorumlarıyla katıldığı programın ilk bölümünde kentin trafik sorunu ele alındı.

Sosyal medya kanalları aracılığı ile izleyenlerine ulaşan Çarpışma, ilk yayını sonrası şehir kamuoyunda önemli etki uyandırdı.

Eskişehirliler tarafından büyük beğeni ile karşılanan Çarpışma her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri şehre dair yeni konuları ile sizlerle buluşmaya devam edecek