DEMOKRASİ VURGUSU

Kongrenin divan başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, EHA Mikrofonlarına yaptığı değerlendirmede kongrede yarışan her iki adaya da gösterdikleri demokratik tavırdan dolayı teşekkür etti. Sunat daha sonra; “İnşallah 2023 seçimlerinde de Millet İttifakı olarak İyi Parti olarak demokrasinin ne olduğunu herkese göstermek istiyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Suat röportajı

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

İyi Parti’nin Eskişehir Milletvekili Aslan Kabukcuoğlu ise, kongreye katılan tüm delegelerle birlikte partinin yol almaya devam edeceğini belirterek gösterilen olgun havadan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kabukcuoğlu; “Bundan sonraki süreçte Genel Başkanımızın da direktifleri doğrultusunda İyi Parti’yi Eskişehir’de birinci parti yapacağız” dedi.

İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu Röportajı

HEDEFİMİZDE SEÇİMLER VAR

Kongre sonrası delegeler tarafından il başkanı olarak seçilen Emine Edizgil ise kongrede kimsenin kaybetmediğini, kongre sonrası herkesle kol kola girerek çalışmaya başlayacaklarını anlattı. Edizgil; “Bundan sonra hedefimizde genel seçimler var. Herkesin tek amacı bu seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak. Artık sadece seçimleri düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İyi Parti İl Başkanı Emine Edizgil'in açıklamaları

TAM KADRO HAZIRIZ

İyi Parti 7. Bölge Koordinatörü Çağdaş Çelik, parti olarak son derece keyifli ve güzel bir kongre yaşadıklarını anlattı. Dina Kurulunda da görev alan Çelik daha sonra, “Parti olarak salondan çok güzel mesajlar verdik. Seçimlere tam kadro hazır olduğumuzu gösterdik. Bundan sonra seçim startını veriyoruz. Partimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İyi Parti 7. Bölge Koordinatörü Çağdaş Çelik Röportajı

BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ

İş İnsanı Melih Aydın ise kongre değerlendirmesinde İyi Parti’nin Eskişehir’de yükselişte olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın konuşmasında şunları söyledi; “Kongremizde yönetim seçilmiştir. Onlarla beraber olmaktan onlarla birlikte yol almaktan büyük mutluluk duyacağım. Bu sürecin sonunda kazananın ülkemiz olmasını istiyoruz”

İş İnsanı Melih Aydın İYİ'ler Arasına Katıldığını açıkladı