Kaynaşlı İlçe Sentetik Sahası'nda oynana karşılaşmaya Eskişehirspor Turgut Kirveli, Kaan Aşnaz, Kaan Dorak, Arda Kartal, Hayrettin Cengiz, Sezer Akyüz, Serdar Sudun, Sergen Şakirler, İsmail Palta, Barış Memiş, Ercan Kuruçay 11'i ile çıktı.

14.00'da başlayan karşılaşmaya iki takım da durgun başladı. Sakin geçen ilk yarıda iki ekip de gol pozisyonları bulmasına rağmen değerlendiremediler ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehirspor'da 53. dakikada sağ kanatta Sergen'in verdiği pasla ceza sahasına giren Kaan skoru 1-0'a getirdi. Yakaladığı diğer pozisyonları golle sonuçlandıramayan Eskişehirspor üstün bir oyun oynarken 79. dakikada ceza sahasında yaşanan karambol sonucunda kalesinde golü gördü ve skor 1-1'e geldi. Maçta başka gol sesi çıkmazken maç 1-1 sonuçlandı. 

Bu sonuçla beraber Eskişehirspor ligdeki puanını 13'e çıkardı.

Bize Ne Oldu Böyle? Bize Ne Oldu Böyle?

Her deplasmanda takımının yanında olan Eskişehirspor taraftarları bugün oynanan karşılaşmada da takımını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümde 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular.