Eskişehirli Sporcudan Dikkat Çeken Başarı Eskişehirli Sporcudan Dikkat Çeken Başarı

Eskişehir SAL’da 2. Hafta mücadelelerinden iki tanesi olumsuz hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti. Bu mücadelelerden biri de şampiyonluk iddiası olan Alpagut Sümerspor ile 2 Eylül SK arasındaydı. Yoğun yağmur nedeniyle 32. dakikada yarıda kalan maç 23 Kasım Perşembe günü, saat 20.00’de başlayan erteleme mücadelesi ile tamamlandı. 18 Kasım Cumartesi, saat 15.00’te Necdet Yıldırım Sahası’nda başlayan ve 32. Dakikada tatil edilen müsabaka 23 Kasım Perşembe, saat 20.00’de ESOGÜ Stadyumu’nda oynanan yaklaşık 70 dakikalık erteleme bölümü ile noktalandı.
SAL B Grubu’nda oldukça kritik bir mücadele olan Alpagut Sümerspor – 2 Eylül Spor Kulübü maçı 3-0 deplasman ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı. Eskişehir derbisinde gülen taraf 2 Eylül oldu. 2 Eylül SK bu sonuçla grupta puanını 6 yaparak zirveye abone oldu. Grubun bir diğer iddialı ekibi A. Sümerspor ise 2 hafta sonunda ‘0’ çekerek henüz istediğini alamadı.
Ev sahibi Alpagut Sümerspor karşılaşmaya; Atakan Şahintürk, Yarkın Kuşoğlu, Furkan Özkartal, İbrahim Çelik, Enes Yiğit, Oğuzhan İnce, Rıdvan Can Demircan, Atakan Utku, Berke İşbilir, Onurhan Gökdemir ve Mutluhan Pelit 11'i ile çıktı. Bu bir devam ve erteleme mücadelesi olduğu için 32. dakikada yarıda kalan maçtaki 11’ler iki takımda da kural gereği bozulamadı.
Konuk ekip pozisyonunda olan 2 Eylük SK ise; Hikmetcan Sağıroğlu, Emirhan Çankaya, Erçin Eskier, U.Şahin Kotoğlu, Fırat Çakar, Metin Gültekin, Oğzuhan Özkaya, Faruk Erdoğan, Sefer Sever, S. Alper Bircan ve Ahmet Düzarat 11'i ile sahada yer aldı.
Eskişehir derbisini iyi oyun ve net bir skorla kazanan konuk 2 Eylül’de goller; Dk. 33 Sefer Sever, Dk. 66 Ahmet Düzarat ve 90’da Arda Dinçer’den geldi.