AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Eskişehir'in ünlü iş insanları Metin Öztürk ve Abdullah Çakmak oldukça kalabalık bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Buzz Ateşi Salonu'nda bugün saat 10.00'da başlayan kahvaltıya katılım son derece yüksekti. Kahvaltı organziasyonuna başta AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu olmak üzere; AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, AK Parti'nin birçok meclis üyesi adayı, partinin önemli isimleri, Eskişehir'deki birçok Güneydoğu ve Doğu Anadolu Dernekleri Başkanları ve yönetim kurulu katıldı. Aynı zamanda kahvaltıya vatandaşlar ve iş, STK dünyasından da çok sayıda kişi ilgi gösterdi.

D S C F9572

Kahvaltı buluşmasının ev sahipliğini yapan isimlerden ve AK Parti Odunpazarı Belediye Meclisi 2. sıra adayı olan Metin Öztürk konuşmasında;

"Sayın Bakanım, değerli belediye başkan adayları, değerli ilçe başkanları ve çok değerli misafirlerimiz öncelikle davetimize katıldığınız için hepnize çok teşekkür ediyorum.

Bizler her bölgesi güzelliklerle dolu ülkemizin farklı farklı illerinden buralara gelmiş inşaat, sanayi, eğitim ve daha birçok alanda Eskişehir'imize hizmet eden, gönül birliği yapan hem de sevincine kederine ortak olan vatandaşlarız.

Değerli misarfilerimiz yıllardır Eskişehir'de yaşıyor olmamız sebebyile birçok alanda sizlere hizmet etmiş, sivil toplum kuruluşlarında görev almış Ağrılı hemşehrilerimin yanında farklı illerden gelip burada yaşayan dostlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ettim. Siz kıymetli dernek başkanları ve dernek üyeleri de her anlamda bize güç oldunuz.

Bu süreçte tarafıma belediye meclis üyesi adaylığı teklif edildiğinde sizlerin de teveccühü ile bu teklifi kabul ettim. Bu vesile ile siz kıymetli hemşehrilerimin ve Eskişehir halkının sesini hem Odunpazarı hem de Büyükşehir'de duyurmak adına bu yola çıkmış bulunmaktayım. 31 Mart yerel seçimlerinin başta Eskişehir olmak üzere tüm ülkede huzur ve kardeşlik çerçevesinde geçmesini diliyorum.

Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Hepimiz için hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun!" dedi.

D S C F9594

Diğer ev sahibi ve AK Parti Tepebaşı Belediye Meclisi 10. sıra adayı olan Abdullah Çakmak ise;

"Sayın Bakanım, değerli belediye başkan adayları, değerli ilçe başkanları, değerli meclis üyeleri ve adayları, çok kıymetli konuklar hoş geldiniz. 

Milletvekili Hatipoğlu'ndan Özgür Özel'e Eleştiri Milletvekili Hatipoğlu'ndan Özgür Özel'e Eleştiri

Ben Abdullah Çakmak, Ağrı doğumluyum. İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum. 2019 yılında siyasete girdim. Beni siyasete kazandıran değerli büyüğüm, abim Metin Öztürk'e teşekkür ediyorum. Ve 4 yıl beraber siyaset yaptığımız ve bana çok şey katan Hakan Çizmelioğlu'na da büyük teşekkür ediyorum.

Burada bizlerden deteklerini esirgemeyen değerli hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyorum. Başım gözüm üstüne gelmişsiniz, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Her iki aday da konuşmalarına Kürtçe cümlelerle son verdi. Salonu hınca hıç dolduran partililer ise iki adayı da coşkuyla alkışladı. Organizasyonda AK Partil belediye başkana adayları, dernek temsilcileri ve parti kurmayları da söz aldı.