Nebi Hatipoğlu: "Kentin Altyapısı Yetersiz" Nebi Hatipoğlu: "Kentin Altyapısı Yetersiz"

Cumartesi günü saat 15:00'da AK Parti İl Binası'nda basın mensupları, sevenleri ve partililer ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan, Odunpazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. 

Vaatlerin Yüzde 40'ı Bile Gerçekleşmedi

"Rakibiyle beraber bir vaat yarışına giren ve bugün yüzlerce projenin yapılacağını lanse eden belediye başkanı maalesef vermiş olduğu sözlerin %40'ını bile gerçekleştirememiştir. Biz bahane üreten değil çözüm üreten olacağız. Bizden böyle yaklaşımları kimse beklemesin. Bazılarının hayal edemeyeceği şeyleri bizim gerçekleştirebileceğimizi herkes çok iyi biliyor. Çünkü biz sahadan geliyoruz. Halının altına süpürüle süpürüle Eskişehir'in sorunları dağ gibi büyümüştür. Bugün ceketimizi koysak kazanırız diyenlere karşı ceketimizi çıkarıp bu sorunları çözme azminde olan adayların yarışı olacaktır. 

Kazım Kurt Rekor Kırıyor

"CHP'li Odunpazarı Belediyesi'nin kendinden önceki 20 yıl yönetilen belediyenin toplamından daha fazla bütçe üretmiş belediye fakat daha fazla borç da üretmiş. Tarihinin en yatırımsız yıllarını da Kazım Kurt döneminde yaşamıştır Odunpazarı. Normalde belediyeler hizmet rekoru kırarken, Kazım Kurt yüzde 9.7 ile en hizmetsizlik rekoru kırmıştır. Bu rekor da sayın başkana nasip olmuş.

"Mış" Gibi Yapmaya Devam Edecekler

"Eğer Odunpazarı Belediyesi'ni AK Parti almazsa bunlar yine bugün olduğu gibi 4 yıl boyunca karşınıza çeşitli bahaneler ile çıkacaklardır. Son yıl belki çalışıyormuş gibi gözükecekler. Bugün bitirilmiş çok önemli, halka dokunan projelerden bahsedemezsiniz. Örneğin hamamyolu var, 7 yıl önce 6 milyona yapılmış bir proje. Dışardan parayla ödül alabilirsiniz ama bugün geldiğiniz noktada o proje hamamyoluna yakışan bir proje değildir. Acilen yapılması gerekmektedir fakat yapmaya utanıyor çünkü orayı o yaptı. Seçimden sonra ancak yapma ihtiyacı duyuyor. 2 dönemdir 1 tane bile kapalı pazar yeri yapamadılar. 29 Ekim'e yetiştirecekleri Yenikent Kapalı Pazaryerini yetiştiremediler şimdi yılbaşı diyorlar bence seçime kadar yetiştiremezler.