Eskişehir markasına düzenlediği yerel, ulusal ve uluslararası spor etkinlikleri ile büyük katkı sunan, amatör spora verdiği desteklerle sağlıklı nesiller yetiştirmek üzere çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şehrin spor altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı şehirdeki spor alanlarının sayısını artırırken bir taraftan da mevcut sahaların eksikliklerini gidererek yeniliyor. Branşlara özel spor alanları kazandırma çalışmaları kapsamında gençlerin yoğun olarak kullandığı Batıkent Basketbol Sahası modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Doğa Tutkunlarından Çiçekler Arasında Bir Tur Doğa Tutkunlarından Çiçekler Arasında Bir Tur

Eskiyen ve sağlıksız halinden eser kalmayan sahada, zemin çalışması yapılırken panyası değiştirilerek potaları yenilendi. Modern saha kısa sürede hizmete hazır hale getirilerek her yaştan sporseverin vazgeçilmez adresi olacak. Yetkililer, sporseverlere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent Basketbol Sahasındaki çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini müjdelerken, spora ve sporcuya olan desteklerin aralıksız süreceğini kaydettiler.