Başkan Ahmet Ataç Berlin'deydi Başkan Ahmet Ataç Berlin'deydi

CHP’li 11 Büyükşehir Belediyesi’nin yakın temas ve çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda 11 Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanları Eskişehir’de bir araya geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde buluşan heyete Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesinden Hale Kargın tarafından Eskişehir’de yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. Katılımcı Daire Başkanlarının da sunum yaptığı toplantılarda iyi uygulamalar ve örnekleri aktarıldı.

Toplantılar sonrası Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesine bağlı birimleri gezen heyet, yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Haller Gençlik Merkezi, Kentpark Sosyal Kütüphane, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzay Evi, Masal Şatosu, Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin tematik müzeleri başta olmak üzere şehir gezisi yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanları, Eskişehir’i ve yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ifade ettiler.

Ev sahipliği nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Daire Başkanları, Eskişehir buluşmasını tamamlayarak kentten ayrıldılar.