Eskişehir Haber Ajansı ve Dijital Dönüşüm Ajansı ailesinin çok kıymetli üyesi Hüseyin Tuday bugün gerçekleştirilen nikah töreni ile hayatını Zien Medya'da kariyerini sürdüren Kübra Nur İpek ile birleştirdi.

Genç çift bugün saat 12.00'de Kent Palace Nikah ve Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi. Törende Tuday ve İpek aileleri ile birlikte genç çiftin yakınları, arkadaşları ve EHA ailesi hazır bulundu.

Eskişehir'de Hasat Şöleni Eskişehir'de Hasat Şöleni

Nikahı Başkan Ayşe Ünlüce Kıydı

Whatsapp Image 2024 06 01 At 20.06.53

Hüseyin Tuday ve Kübra Nur İpek çiftinin nikahını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce kıydı. Ayşe Ünlüce genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. 31 Mart Yerel Seçimleri döneminde genç çift ile tanıştığını ve Eskişehir basınının kıymetli emekçilerinin bu mutlu gününde yanlarında olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ünlüce, iyi dileklerini iletti.

Eskişehir Haber Ajansı (EHA) ailesi olarak hem EHA'nın hem de DDA'nın başarılı ve kıymetli bir üyesi olan Hüseyin Tuday ile eşi Kübra Nur İpek'i tebrik ediyoruz. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Buğrahan Doğangil