Eskişehir İYİ Parti eski İl Başkanlarından olan Eren Ekmen partiden istifa ettiğini sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada şu sözlerle ifade etti:

Türk Milliyetçiliğinin önündeki duvarları yıkmak ve evrensel hakimiyeti sağlayabilecek fikirsel ve bilimsel hareketi yeniden başlatmak için; Kuruluşundan beri canla başla çalıştığım İyi Partide Eskişehir Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliği, Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı, 27. Dönem 3. Sıra Milletvekilliği Adaylığı, Eskişehir İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak Eskişehir İl Başkanlığı görevlerinde bulundum.

Albayrak: "Eskişehirliler Bir Millet Bahçesi Daha İstiyor" Albayrak: "Eskişehirliler Bir Millet Bahçesi Daha İstiyor"

 İyi Parti; Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucu değerlerini benimseyen, bütün vatandaşlarımızı ayrım yapmadan kucaklayan, AKP hükümetinin ülkeye bir katkı sağlamayacağını düşünen ve bu yapının değişmesi gerektiğine inanan, söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen Kuvayımilliye ruhuna sahip insanlar tarafından kurulmuştur.

 Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra muhalefet bloğuna oy veren kıymetli vatandaşlarımız seçimin kaybedilmesiyle birlikte büyük bir umutsuzluğa kapılmıştır. Ancak unutulmamalıdır ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Hiçbir zaman ümitsiz olmayacağız, çalışacağız, memleketi kurtaracağız.” Bu umutsuzluğun giderilmesi için önümüzdeki yerel seçimlerin önemi bir kat daha artmıştır. İktidarın yanlış politikalarını her mecrada dile getirdiğim gibi bundan sonraki süreçte de iktidarın yanlış politikalarının şehrimizin belediyelerine sirayet etmemesi için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.  Bu seçimlerde muhalefet partilerinin mevcut belediyelerini tehlikeye atacak ve iktidarın lehine işleyecek hiçbir parti politikasını benimsemem mümkün değildir. Bu sebeple üyesi bulunduğum İyi Partiden istifa ediyorum.

 İyi partinin kuruluşundan bu güne kadar geçen süreçte tanıdığım, tanımaktan şeref duyduğum ve hala İyi Partide kalan ve zorda olsa temiz siyaset yapmaya çalışan gönlü güzel dostlarıma, İyi Partili arkadaşlarıma haklarımı helal ediyorum ve helallik istiyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Hoşça kalın güzel dostlar.