Milli Gurur Eskişehirli Esra Belarus'a Gidiyor Milli Gurur Eskişehirli Esra Belarus'a Gidiyor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, grubun iddialı ekiplerinden Alaplı Belediyespor'a deplasmanda kaybetti. Bu mağlubiyet Eskişehirspor'un şampiyonluk umutlarını derinden yaraladı. Alınan sonucun yanında sahada oynana etkisiz futbol da Eskişehirspor taraftarının hayal kırıklığını artıran bir etmen oldu.

24 Mart Pazar (bugün), saat 15.00'te Alaplı İlçe Stadı'nda oynanan mücadelede Eskişehirspor Alaplı Belediyespor'a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

6. Grup'ta şampiyonluğun bir başka iddialı ekibi Alaplı Belediyespor'a Eskişehirspor karşısında galibiyeti getiren goller; 29. dakikada Emirhan Özmert, 64. dakikada Salih Uzun, 70'te Cömert Kandemir ve 87'de İbrahim Davşan'dan geldi.

Temsilcimiz Eskişehirspor bu ağır mağlubiyet ile 45 puanda kalırken, Alaplı Bld. Spor puanını 44'e yükseltti. Lider Polatlı Bld. Spor ise Kırşehir GHS karşısında rahat kazanarak puanını 51 yaptı. Eskişehirspor 5 haftaya girilirken liderin 6 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.