Odunpazarı Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarını sürdürüyor. Cumhuriyet coşkusunu sokağa taşıyan Belediye, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı coşkusuna katkıda bulunmak için pazarda vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Vişnelik Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarına stant açan belediye, vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, onlara Türk Bayrağı dağıttı.

Üniversite Öğrencileri Başkan Ataç'a Teşekkür Etti Üniversite Öğrencileri Başkan Ataç'a Teşekkür Etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, etkinliğin amacının Cumhuriyetin değerlerini yaşatmak ve kutlamak olduğunu belirtti. Cumhuriyet’in 100. Yılını halkla birlikte kutladıklarını vurgulayan Başkan Kurt, “Eskişehirli hemşehrilerimizin Cumhuriyet coşkusuna katkıda bulunmak istedik. Coşkumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice 100 yıllara” dedi.

Cumhuriyetin 100. yılına özel bu anlamlı etkinlik, vatandaşlar arasında büyük bir coşku ve dayanışma duygusu oluşturdu. Etkinlik, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu artırmanın yanı sıra Türk milletinin birlik ve beraberliğini vurgulayan anlamlı bir girişim olarak dikkat çekti. Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin toplumun değerlerine olan bağlılığı ve milli birlik duygusunu güçlendirmede önemli bir rol oynadığını söyleyerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.