Destici'den Sınırları Aşan Açıklama Destici'den Sınırları Aşan Açıklama

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor.Demokrat Parti (DP) Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş ile DP Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Misafirperverliği nedeniyle Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Altıntaş, Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden (Anadolu Üniversitesi) Büyükerşen’in öğrencisi olduğunu ve kendisini ziyaret etmekten onur duyduğunu belirtti. Altıntaş, Büyükerşen’in hem akademik yaşamı hem de belediye başkanlığı döneminde Türkiye’de fark yaratan ender insanlardan olduğunu kaydetti.

Büyükerşen de öğrencisi Altıntaş’ı Eskişehir’de görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek nazik ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Altıntaş ayrıca Büyükerşen’in akademik yaşamının önemli eserlerinden ve günümüzde sayıca çok az bulunan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi tarafından yayımlanmış “Vergi Tesirlerinin Mikro İktisat Analizi” adlı kitabını da Büyükerşen’e takdim etti.

Ziyaret, şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin ardından çektirilen fotoğrafla tamamlandı.