İlk olarak geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul ile 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Başkanı seçilen Mustafa Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Çelik, yönetim olarak hayata geçirecekleri projelerden bahsederek eczacılık mesleğini anlatmaya ve sorunlarının çözümü için çalışacaklarını söyledi. Çelik, Büyükerşen’e nazik misafirperverliği için teşekkür etti. Büyükerşen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eczacıların çok kutsal bir mesleği icra ettiğini ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Büyükerşen, Çelik ve yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde üstün başarılar diledi.

Kentsel Dönüşüm İnönü'den Start Alıyor Kentsel Dönüşüm İnönü'den Start Alıyor

Ziyaretler kapsamında TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Nezihe Hanecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi. Hanecioğlu, yönetim olarak yaptıkları çalışmalar ve oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Büyükerşen, nazik ziyaret için heyete teşekkür ederken karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretler çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.