Albayrak: "Eskişehirliler Bir Millet Bahçesi Daha İstiyor" Albayrak: "Eskişehirliler Bir Millet Bahçesi Daha İstiyor"

Çakırözer, “Bizleri ve aydınlık yarınlarımız evlatlarımızı Başöğretmenimiz Atatürk’ün izinde büyük özveriyle yetiştiren öğretmenlerimize minnettarız. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimize fedakarca yürüttüğü çalışmaları için minnetimi sunuyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

MEZUN OLDUĞU OKULA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Yenibağlar Mahallesi’nde mezun olduğu Ülkü İlkokulu’nu ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, emekleri için teşekkür etti. Çakırözer, Ülkü İlkokulu Müdürü Rasim Kaya ve öğretmenlerden eğitim öğretim dönemine ilişkin talep ve sıkıntıları da dinleyerek, sorunların çözümü için ilgili birimlerce takipçisi olacağını söyledi.  Ülkü İlkokolu öğretmenleri ziyareti için Çakırözer’e teşekkürlerini iletirken, okul müdürü Rasim Kaya Çakırözer’e diploma defterini hediye etti.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNETTARIZ

Ülkü İlkokulu’ndaki tüm öğretmenlerin öğrencilerle birlikte 24 Kasım Öretmenler Günü’nü kutlayan Çakırözer, ziyaretinde şunları söyledi:

“24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mezun olduğum okulumda kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret etmek benim için büyük onur ve gurur. Eskişehirimizde ve ülkemizin dört bir yanında aydınlık yarınlarımız evlatlarımızın Atatürk’ün izinde fikri hür, vicdanı hür, bilimin ve çağın gerektirdiği donanımla çağdaş nesiller yetiştiren, üzerimizde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimize minnettarız. Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.”