Bu yıl 9’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın kazananları TRT Ankara Arı Stüdyosu’nda düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliği yaptığı törene İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Yönetimi ve alanında uzman isimler katıldı.

Yapılan ödül töreninde Radyo yayıncılığı, görsel yayıncılık, dijital yayıncılık ve iletişim kampanyası başlıkları altında ödüller verildi. 127 üniversiteden 2 bin 72 öğrenci, hazırladıkları bin 390 eser ile katılım sağladı. Yapılan elemeler sonucunda  13 kategoride 48 üniversiteden 172 öğrenci final için ter döktü. Dereceye giren eser sahipleri ödüllerini, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile sektörün önde gelen isimlerinin elinden aldı.

Anadolu Üniversitesi Öğrencileri Ödülü Eskişehir'e Getirdi.

Muhteşem Çocuklardan Eskişehirlilere Konser Daveti Muhteşem Çocuklardan Eskişehirlilere Konser Daveti

Görsel Yayıncılık başlığı altında verilen "Belgesel Film" ödülünde ikinciliği Anadolu Üniversitesi öğrencilerinden Gnamien Axell Landry Kablan & Abubakar Abbas Dhakaba'nın çekmiş olduğu Sınırsız Hayal (The Limitless Dream) belgeseli kazandı. Güney Sudan'da doğan, doğduktan sonra yetim kalan Kaya Godfrey'in yaşamının, yaşadığı zorlukların ve dansçı/aktör olmak için verdiği mücadelenin anlatıldığı belgesel izleyenler ve jüriden beğeni toplayarak ikincilik ödülüne layık görüldü.