Milletvekili Dönmez: " Türkiye Olarak Barış ve Huzurun Garantörü Olmaya Çalışıyoruz" Milletvekili Dönmez: " Türkiye Olarak Barış ve Huzurun Garantörü Olmaya Çalışıyoruz"

Eskişehir İnönü Belediyesi, yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle takdirleri ve ödülleri toplamaya devam ediyor. İnönü Belediyesi, Kent & Başkan Dergisi'nin 1400 belediye ile düzenlediği geniş çaplı oylama ile bir büyük ödülü daha Eskişehir'e ve İnönü ilçesine kazandırdı. Kayseri'de düzenlenen törene İnönü Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı katılarak ödülü İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve tüm İnönülüler adına teslim aldı.
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt yaptığı açıklamada, "1400 belediyenin yer aldığı Kent&Başkan 2023 ödülleri oylamasında Belediyemiz 2019-2023 yılları arasında İç Anadolu bölgesinde 5 yıllık çalışma ve projeler kategorisinde en başarılı belediye ödülü almaya hak kazandı. Belediyemize ve ilçemize katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Muhtarlarımıza, belediyemiz personeline ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu gurur İnönü'müzün, bu gurur hepimizin" dedi.