Ümit Özdağ Eskişehir'deydi Ümit Özdağ Eskişehir'deydi

AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Hatipoğlu Eskişehir ve siyasi süreç hakkında önemli açıklamalar yaparken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi içinde iddia açıklamalar yaptı. 

Hatipoğlu ben aday olsam da başka bir aday olsa da biz elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Büyükşehir Belediyesini AK Parti kazanacak. 

Kesinlikle ne AK Parti’den bana adaylık ile ilgili bir taahhüt var ne de böyle bir beklentim oldu. Türkiye Yüzyılına inandım. Cumhurbaşkanım beni aday göstermek isterse tabi ki kabul ederim. Ancak başka bir arkadaşımız aday olsa dahi gece gündüz çalışacağım ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığını AK Parti’ye kazandıracağız dedi. 

İYİ Parti defterini kapattım diyen Hatipoğlu Akşener’in açıklamaları ile ilgilenmiyorum. İnsanlar ayrılırken kalitesini belli eder. Herkes kalitesini gösterdi. Bazı şeyler ahirete kadar bende kalacak. Bundan sonra Eskişehir harici ağzımdan başka bir şey duyamayacaksınız açıklamasında bulundu. 

Neden Belediye Başkanı olmak istiyorsunuz sorusuna Enerjim buna yeter diye düşünüyorum. Diyen Hatipoğlu Eskişehir’in gidecek çok yolu var. Eskişehirspor’u şampiyon yaptığım gibi Eskişehir’i Türkiye’de şampiyon yapabilirim. 
Bizim görevimiz Eskişehir’i tekrar Bursa’nın üstüne çıkartmak ve hak ettiği yere getirmek. Eskişehir beceriksiz ve sadece bahane üreten bir yönetimin altında eriyor diye konuştu. 

Hatipoğlu sorulan soru üzerine Eskişehirspor bugünden itibaren hiçbir fire vermeden her yıl lig çıkacak. Belediye’yi alacağız. Kulübü kurumsallaştırıp, şirket yapacağız. Mevcut belediye gibi yapmayacağız. Belediye’yi kazanınca Eskişehirspor’u himayemize alacağız, kaynak sorunu olmayacak. Artık Avrupa’da nasıl mücadele ederiz bunun planlarını yapacağız dedi.