Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan cumhuriyetimiz geride kalan yüzyılda çok önemli mesafeler kat etmiş; ticaretten sanayiye eğitimden tarıma kadar birçok alanda yapılan yenilikler sayesinde ülkemiz muasır medeniyetlerden biri haline gelmiştir.

Odunpazarı Kent Konseyi'nden Başkan Ünlüce'ye Ziyaret Odunpazarı Kent Konseyi'nden Başkan Ünlüce'ye Ziyaret

Her Türk evladının üzerine düşen görev, atalarımızdan emanet aldığımız cumhuriyetimizi daha ileri taşımak ve çocuklarımıza daha müreffeh bir ülke bırakmaktır.

Eskişehir Ticaret Odası olarak ülkemizin gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına ve Eskişehir’in yetişmiş insan kaynağıyla, ticareti ve sanayisiyle, tarımı ve turizmiyle bu başarılarda pay sahibi olacağına yürekten inanıyoruz.

ETO olarak bu inançla hareket ediyor; Eskişehir’imizin ve ülkemizin yarınlarının daha güzel olması için kararlılıkla çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü gururla ve coşkuyla kutluyor;  Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemizin bu günlere gelmesinde emeği olan tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnete anıyoruz.