Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından şehitlerle ilgili protokole imza atılmaması ile ilgili bir açıklama yayınlamıştı. CHP'nin imza atmadığı protokole tepki gösteren Hatipoğlu'na CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan'dan tepki geldi. İbrahim Arslan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı aşağıdaki gibidir;

"Kıymetli Hemşehrilerim; Milletvekili seçildiği günden bu yana yaptığı açıklamalar ve nihayetinde gerçekleştirdiği siyasi tavrı ile oradan oraya savrularak, kendini gündemde tutmak için her türlü yolu deneyen; dünün İYİ Parti’lisi, bugünün AKP’lisi Nebi Hatipoğlu; yeni gittiği partisinin 21 yıllık kesintisiz tek başına iktidarında, geçmişte terörle mücadele konusunda yapılan-yapılmayan ne varsa AYNAYA BAKIP YÜZLEŞMEK yerine, HAMASET yaparak ŞEHİTLER üzerinden UCUZ, İĞRENÇ, HAKSIZ ve HADSİZ siyasetiyle,

KURTULUŞUN ve KURULUŞUN Partisi CHP’ye, mensuplarına, yanı sıra CHP’ye gönül veren milyonlarca yurttaşımızı TERÖR ve TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ilişkilendirmeye kalkmış!

Bunu yapılacak yerel seçimle de ilişkilendirerek “CHP ve CHP belediye başkan ve adaylarına verilecek oyun kime hizmet edeceğini iyi düşünün” ifadesiyle bugüne kadar başkanlarımızdan yana açık ara tavır koyan ve koyacak olan ESKİŞEHİR’li hemşehrilerimize de SAYGISIZLIK yapmıştır!

HERKES HADDİNİ BİLSİN! CHP’nin nereden gelirse gelsin HER TÜRLÜ TERÖRE ve TERÖR ÖRGÜTLERİNE karşı dünde, bugünde tavrı nettir bunu ortaya koymaktadır.

“Suudi Kral için MİLLİ YAS ilan edip MEHMETÇİKLERİMİZ için etmeyenlerin peşine takılacak bir CHP yok, olmayacak.”

Destici'den Sınırları Aşan Açıklama Destici'den Sınırları Aşan Açıklama

Ne şeytanlıklarla muhatap olacağımızı görüyoruz. Ne sizden ne de ağa babalarınızdan korkmuyor, kendimize ve halkımıza güveniyoruz."