Şehir Koleji Öğrencileri Nesin Köyü'nde Şehir Koleji Öğrencileri Nesin Köyü'nde

  Büyükşehir Belediyesi personele yönelik eğitim ve atölyeler düzenlemeye devam devam ediyor. Bu kapsamda Kadın Çalışmaları Müdürlüğü Aile Danışma Birimi tarafından kadın personele yönelik “Mutluluk Atölyesi” gerçekleştirildi.

  Atölye hakkında bilgi veren yetkililer, “Büyükşehir Belediyemizde çalışan kadın personelimize yönelik yapılan pozitif psikoloji ve pozitif psikoterapi temelli etkinliklerle, grup üyelerinin mutluluk düzeylerini, yaşam doyumlarını, psikolojik sağlamlık ve iyi oluş düzeylerini artırmak amacıyla ‘Mutluluk Atölyeleri’ düzenlendi. Mutluluk Atölyesi programında; katılan grup üyelerinin kendi yaşamlarının farkında olmaları ve yaşamlarını düzenlemeleri, problem çözme ve sosyal becerilerinin kazandırılması, kendi potansiyellerinin ve güçlü yanlarının farkına varmaları, gelecek amaçları oluşturmaları sağlayacak içerikleri olan etkinlikler yapıldı. Mutluluk atölyeleri haftada bir 16:30-18:30 saatleri arasında 8 oturum şeklinde gerçekleştirildi.” dediler.

     Atölyenin değerlendirme ve kapanış törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın da katıldı. Burada bir konuşma yapan Ünlüce, “Belediye personeli olarak Eskişehir'in bütün sorunları ile ilgileniyoruz. Siz değerli çalışma arkadaşlarımızın bu etkinlikler ile stres atıp keyifli vakit geçirmeniz, atölyelerden her vatandaş gibi çalışanlarımızın da faydalanması bizleri mutlu ediyor. Personelimize yönelik bu tür etkinliklerin sayısını arttırarak devam etmek istiyoruz.” dedi.

       Konuşmaların ardından atölyeyi tamamlayan 12 kadın personele katılım belgesi verildi.

Atölyeden faydalanmak isteyen Eskişehirliler, Aile Danışma Biriminin 0222 222 00 73 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırabilecekler.