Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Ticaret Odası’na iade-i ziyarette bulundu. Vali Aksoy’un 26 Ekim Perşembe günü gerçekleştirdiği ziyarette, ETO Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu üyeleri ve meclis divanı yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, şehirde göreve başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un tüm kurumlarla ve kuruluşlarla etkin bir iletişim kurduğunun altını çizdi.

ETO Eskişehir’in geleceği için sorumluluk almaya devam edecek

 Eskişehir’in geleceğini ilgilendiren tüm konularda ETO’nun sorumluluk aldığını ve almaya da devam edeceğini belirten Güler, ziyaretinden dolayı Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti. Güler ziyarette Vali Aksoy’a Eskişehir Ticaret Odası’nın faaliyetleri, üye sayısı, meclisin ve yönetim kurulunun çalışma prensibi hakkında kısaca bilgi verdi. Güler ayrıca, Eskişehir Ticaret Odası’nın kuruluşunun 130. yıldönümü olduğunu belirterek, bu kapsamda faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Odalar şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlıyor

Avrupa Birliği'ne Bağlı Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı Avrupa Birliği'ne Bağlı Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

 Ziyarette konuşan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir'i yakından ve bütün yönleriyle tanımak için kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ettiğini kaydetti. Odaların şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sağladığını belirten Vali Aksoy, bu sebeple odaların faaliyetlerine destek olmaya ve iştirak etmeye gayret gösterdiğini dile getirdi. İş dünyasının şehir için sağladığı sinerjinin önemine dikkat çeken Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, şehrin gelişimine katkı sağlamak için iş dünyasıyla birlikte çalışmayı arzu ettiğini söyledi.