Milletvekili Süllü: "Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli" Milletvekili Süllü: "Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli"

Yerel seçimlere az bir süre kalmışken belediye başkan adayları ve aday adayları belli olmaya başladı. Aday adaylığı sürecinin başladığı AK Parti'de Hüseyin Dinç Han Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir;

"Sevgili HAN’lılar, Değerli Hemşehrilerim;

Her şeyin daha iyisine ve güzeline layık olduğuna inandığım sizlere hizmetin en güzelini verebilmek için 2024 Yılı Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden “Han Belediye Başkan Aday Adayı” olma kararımı açıklamaktan onur duyuyorum. 

Partim bu göreve beni uygun görürse yalnız Adalet ve Kalkınma Partililerin değil, tüm Han’lıların oylarına talip olacağımı ve seçildiğimde ayrım gözetmeksizin herkesin Belediye Başkanı olarak hizmet vereceğimi ifade etmek isterim.

Ancak, tabii ki Han’ımızın iktidar partisinden bir Belediye Başkanına sahip olmasının her türlü avantajından çok daha fazla istifade etmesi için projelerimle elimden gelen herşeyi yapacağımın da bilinmesini isterim. 

Çıktığımız bu hayırlı yolda Cenab-ı Hak'tan bizi utandırmamasını niyaz eder, saygılarımı sunarım."