Tepebaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği kurslar ile kent sakini kadınlar için eğitimler sunmaya devam ediyor.

Belde Evler ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen takı tasarım kursu da Eskişehirli kadınların ilgisi ile devam ediyor.  Nasuh Akar Deneyimli Kafe’de düzenlenen takı tasarım kursuna katılan kadınlar, farklı tekniklerle birbirinden güzel kolye, yüzük, bileklik, küpe gibi takılar yapıyor. Birbirinden güzel takılar ortaya çıkaran kadınlar, aynı zamanda hem sosyalleşiyor hem de aile bütçelerine de katkıda bulunuyor.

Kurslara katılan kadınlar, düzenlenen kurslardan dolayı Tepebaşı Belediye başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

ESTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü'nden Önemli Başarı ESTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü'nden Önemli Başarı

“Bizim için sosyal aktivite oluyor”

Gamze Karatay, “Çok memnunuz. Kendimizi geliştiriyoruz. Bilmediğim figürleri öğreniyoruz. Bizim için güzel bir aktivite. Arkadaşlarımızla çok iyi anlaşıyoruz” dedi.

Sevinç Karataş, “Burası çok güzel ve rahatlatıcı. Ortam çok güzel. Her şeyi öğreniyoruz, kendimizi geliştiriyoruz. Bizim için sosyal aktivite oluyor. Kadınlar da evde durmasınlar gelsinler” diye konuştu.

Nurten Aras, “Gereken her şeyi yapıyoruz. Bileklik, nazar boncuğu yapıyoruz. Hocamız tüm teknikleri öğretiyor. Bizim için çok güzel. Stres atıyoruz, çok zevkli” ifadelerini kullandı.