Bugün bir televizyon kanalına bağlanan Nebi Hatipoğlu Eskişehir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaların önemli başlıkları ise şu şekilde;

Ben Hizmete Geliyorum

Gürhan Albayrak: "Haftaya Güzel Bir Haberle Başlıyoruz" Gürhan Albayrak: "Haftaya Güzel Bir Haberle Başlıyoruz"

"Milletvekili olarak konfor alanımda kalırdım, meclisimize gider gelirdim ama ben Eskişehirlilere hizmet etmek için başka bir yola girdim ve çok doğru bir yola girdim."

Bir Deprem Riski Var Kentsel Dönüşüm Gerekli

"Eskişehir'de 6 - 6.5 şiddetinde deprem olma ihtimali var. Şehrin ortasından porsuk geçtiği için bunun hissedilişi 7 civarında olacak. Şehrimizde ciddi bir kentsel dönüşüm problemi var. 10 bin adet kentsel dönüşüm bekleyen binamız varken belediye tarafından sadece 24 adet konuta kentsel dönüşüm yapılmış."

Trafik Sorununu Düzelteceğiz

“Eskişehir’in 1. sorunu kentsel dönüşüm, 2. sorunu trafiktir. Evimden çıkıp organize sanayideki işime 45 dakikada gidemiyorum. Trafik sorununa sebebiyet veren tramvayı metro gibi yapıp yerin altına alacağız."

Eskişehirspor

"Mevcut Belediye Başkanı Eskişehirspor'a çok uzak durmuştur. Ben 11 kıllı bacaklıya destek olmam demiştir. Bugün Eskişehirspor amatöre düştü. Bütün taraftar beni tanır, ne dediysem yaptığımı bilir. Belediye Başkanı olduğum andan itibaren Eskişehirspor için her türlü imkanımızı kullanacağız. Çok hızlı bir şekilde Süper Lig'e çıkaracağız."