Odunpazarı ilçesinin tüm sokaklarını gezdiğini ve her bölgesine hakim olduğunu söyleyen Ekşi, tek bir düzgün yol olmadığını, kaldırımların yetersiz olduğunu, her yerin köstebek yuvası olduğunu söyleyerek altyapısı yetersiz ve sorunlu olan bir şehirde yaşamamıza rağmen bu eksikliklerin kabul edilemez olduğunu aktardı. 

Yağmur ve karın yağmasıyla beraber yolların ve kaldırımların çamur deryasına döneceği ve bunlarla uğraşacaklarını söyledi.

"Büyük Bir Temizlik ve Geri Dönüşüm Sorunu Mevcut"

Zamanında toplanmayan çöpler nedeniyel Odunpazarı ilçesinin büyük bir hijyen problemiyle karşı karşıya olduğunu, bunun sonucunda sağlık sorunlarının ortaya çıkacağını, şimdiden bile sivrisinek şikayetlerinin epeyce arttığını belirten Ekşi, zamanında yapılmayan işlerden dolayı ilçenin bu hale geldiğini aktardı.

Milletvekili Dönmez’den Günyüzü’ne Ziyaret Milletvekili Dönmez’den Günyüzü’ne Ziyaret

AK Parti kadroları yönetiriken geri dönüşüm ve temizlik sorunu yaşanmadığını çünkü alanında uzman kişiler tarafından yürütülen geri dönüşüm projesi sayesinde dönüşüm maddeleri eksiksiz toplandığını ve ekonomiye aktarıldığını söyledi.

Alanındaki uzman kişileri tasfiye etmek için mevcut yönetimin ellerinden gelen her şeyi yaptığını bunun sonucunda da bu tarz sorunlarla karşılaşıldığını, tasfiye edilen kişilerin ise uluslararası çapta büyük işler yaptığını söyleyen o dönemle şimdiki dönemi karşılaştıran kişilerin aradaki farkı kolaylıkla görebileceğini söyledi. Geri dönüşüm hayati öneme sahip olduğu, ekonomik katkı sunmasından ziyade toplanmaması durumunda ortaya çıkabilecek sorunlara değinen Ekşi, 2024'ün Mart ayında yapılacak seçimlere girmeden önce bütün sorunlara hakim olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi.