YTB Türkiye Mezunları'ndan ESOGÜ'ye Ziyaret YTB Türkiye Mezunları'ndan ESOGÜ'ye Ziyaret

Eskişehir Anadolu üniversitesinde yıllar sonra ikinci üniversite hayalimi gerçekleştirdim. Önce Anadolu Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım programını bitirdim. Ardından halkla ilişkiler ve reklamcılık Bölümünü yine aynı heves ve heyecan ile okudum ve mezun oldum. 
Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası genel sekreter yardımcısı murat arnik   yiyecek ,içecek  ve gastronomi sektöründeki meslektaşlarıma  buradan seslenmek istiyorum hayatta bir gayeniz var ise onun için imkan muhakkak vardır.bugün almış oldugum  diplomamı sektördeki meslektaşlarıma ve esnaf teskilatındaki ustalarımıza  hediye ediyorum  bu gururu hep birlikte paylaşacagız inşallah bizler sektör temsilcileri olarak sektördeki  meslektaşlarımıza bir kıvılcım olsun içlerinde bir damla bile olsa heves ve azim katabilmek için örnek olmasını temenni ediyorum.
-  Cumhuriyetimizin 100. Yılında mezun olmanın anlam ve degeri ile yaşam boyu öğrenme sloganı ile hareket eden Eskişehir Anadolu üniversitesi Açıköğretim Sisteminin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.” Bizleri Anadolu üniversitesinde onurlandıran başta Anadolu üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal'a ve Anadolu Üniversitesi yönetimine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ; bulundugumuz şehirde gastronomi sektörüne hizmet veren bir kurumun sektör temsilcisi olan  murat arnik kardeşimizin mezuniyetinden son derece keyif ve mutluluk duydugunu  belirterek hizmet sektöründe hizmet veren tüm çalışanlarımıza örnek olmasını az bir vakit ayırarak egitim sürecinde eksik kalan üniversite heyecanlarını bizim üniversitemizde tamamlamalarını tavsiye ediyorum dedi.
Anadolu Üniversitesi’nin dünyadaki diğer üniversitelerden farklı kılan bir yanımız var her yaş grubundan öğrenci profilimiz oluşuyor. Burada bizim bir özelliğimiz var, o da global bir üniversite olmamız. Bizim dünyada 47 noktada sınav yapabilme kabiliyetimiz var. Çeşitli ülkelerde kampüslerimiz var. Dünyanın birçok ülkesinde öğrencilerimiz var, onlara sınav yapıyoruz. Bu yetmiyor, zaten 81 ilde öğrencilerimiz var. Bizim öğrenci profilimiz o nedenle geniş ve Türk milletine hizmet ediyoruz. 
Prof. Dr. Fuat Erdal;Bizim için en önemli husus bu. Eğitim konusunda Türk milletinin işçisiyiz, hizmetkarıyız. Onlar var olduğu müddetçe, biz de var olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.