AK Partili Albayrak: "Raylı Sistemlerin TOGG'u Eskişehir'de Üretiliyor" AK Partili Albayrak: "Raylı Sistemlerin TOGG'u Eskişehir'de Üretiliyor"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Başkanlığı görevine seçilen Talat Yalaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tepebaşı Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Ataç, CHP İl Başkanlığı makamının kent için büyük önem arz ettiğini ifade ederek Başkan Yalaz ve ekibine başarı dileklerini iletti. Başkan Ataç, “Eskişehir’de özellikle de yerel seçimlerde CHP, kentin lider ve en önemli partisi. İl Başkanlığı makamı da çok kritik bir konumda. Sevgili Talat Başkan’ın, herkesin il başkanı olacak şekilde, eşit ve adaletli bir başkanlık dönemi geçireceğine inanıyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Yerelde ülkenin büyük çoğunluğunu yöneten CHP’nin birer neferi olarak, kentimizdeki başarıyı ve oyumuzu artırmak için var gücümüz ile çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde, Eskişehir’deki gelişimin devamı için önemli başarılar kazanacağız. Kentimiz, Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız olmaya devam edecek. Biz de bunun için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Bir kez daha yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yalaz da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtirken Başkan Ataç’a teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.