Kalp Sağlığında Yapay Zekanın Önemi Vurgulandı Kalp Sağlığında Yapay Zekanın Önemi Vurgulandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) iş birliğiyle düzenlenen seminerler devam ediyor.
Bu kapsamda Migros Aile Kulübü üyesi kadınlara “Kadın Sağlığı Sorunları” semineri verildi. Eskişehir’de gerçekleşen eğitime kulüp üyesi kadınların yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın ve Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.
Kargın, seminere katılan kadınlara teşekkür ederek “Sizlerle buluşmaktan son derece mutluyuz. Ben de bu eğitimlere katılmış birisiyim. İlk kez bir araya geliyoruz ama bundan sonra da dilediğiniz her zaman birlikte olabileceğiz. Büyükşehir Belediyemizin Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’ndeki tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabilir, aklınıza takılan tüm sorulara uzman görevlilerimizden yanıt alabilirsiniz.” dedi.
Konuşmaların ardından seminere katılan kadınlarla, Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nün uzman personeli tarafından kadın sağlığı, menopoz, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri konularında bilgiler paylaşıldı.